Logo cote d'azur autrement

Cap Ferrat

Balade au Cap Ferrat

Jardins au printemps

Wandeling rond de Cap d’Antibes

Het schiereiland, de Cap d’Antibes, staat vooral bekend om zijn luxueuze’s hotels en prestigieuze villa’s gelegen lans de prachtige azuurblauwe Middellandse Zee. Voor de wandelliefhebbers is er echter een ongerept wandelpad, ‘le sentier du littoral’, één van de mooiste wandelpaden aan de Côte d’Azur, dat zich langs de kust van het schiereiland slingert, langs hoge kliffen en diepe inhammen met op de achtergrond de majestueuze Aleppo pijnbomen en andere typische mediterraanse vegetatie.

Het wandelpad is steeds verrassend met klimmen en dalen langs trappen en biedt een prachtig uitzicht over de ‘Baie de la Garoupe’ en de Alpen in de verte...

De wandeling is voor iedereen toegankelijk en duurt ongeveer 2 uur. Men start het best vanaf het verharde wandelpad naast ‘la plage de la Garoupe’ waar je ook een parking vindt.

Kontakteer onze B&B in een Klik

AVG: dit verzoek wordt verzonden naar alle eigenaren van de chambres d'Hôtes die lid zijn van deze vereniging. Zij zetten zich in voor uw privacybeleid. Alleen chambres d'Hôtes met beschikbaarheid voor de door u gevraagde datum zullen u antwoorden en u hun beste prijzen aanbieden.

Has no content to show!

Côte d'azur autrement

Chambres d'hôtes sur la Côte d'Azur

Côte d'azur - French Riviera

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Top