Logo cote d'azur autrement

Cap Ferrat

Balade au Cap Ferrat

Jardins au printemps

Antibes

De gezellige badstad Antibes is zeker een bezoekje waard! Zo beschikt deze stad over de grootste plezier jachthaven van Europa met maar liefst meer dan 2000 ligplaatsen. Aan de beroemde ‘quai des Milliardaires’ liggen de meest exclusieve privé jachten voor anker...

Het oude binnenstad is authentiek gebleven met zijn vele kleine straatjes en overdekte marktplaats. Je kan er dan ook heerlijk wandelen, flaneren en snuisteren in de verschillende leuke winkeltjes of een hapje eten op de schaduwrijke terrasjes van de typische restaurantjes. Voor de kunstliefhebber is een bezoek aan het prachtige Picasso museum een must, zeker ook omwille van de locatie in het Grimaldi chateau aan de goed bewaarde stadswallen.

Picasso heeft in jaren 40 in dit kasteel gewoond en in het museum vind je zijn werken terug geïnspireerd op het leven, het landschap, het water en het licht van de Côte d’Azur.

Kontakteer onze B&B in een Klik

AVG: dit verzoek wordt verzonden naar alle eigenaren van de chambres d'Hôtes die lid zijn van deze vereniging. Zij zetten zich in voor uw privacybeleid. Alleen chambres d'Hôtes met beschikbaarheid voor de door u gevraagde datum zullen u antwoorden en u hun beste prijzen aanbieden.

Has no content to show!

Côte d'azur autrement

Chambres d'hôtes sur la Côte d'Azur

Côte d'azur - French Riviera

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Top