Logo cote d'azur autrement

Cap Ferrat

Balade au Cap Ferrat

Jardins au printemps

Vence

Je kunt goed zien dat Vence vroeger een drukbezochte stad voor kunstenaars was. Dit zie je door de vele galerijtjes die er te vinden zijn.
Kunstenaars als Henri Matisse en Marc Chagall waren er vaak te vinden.

Marc Chagall heeft zelfs een van zijn mozaïek kunstwerken geschonken aan de kleinste kathedraal ter wereld, die te vinden is naast het gemeentehuis van Vence. Het is zeker de moeite waard om daar naar binnen te lopen en de kunst te aanschouwen.

Er zijn ook veel leuke winkeltjes en restaurants in Vence, naast alle kunst. Als je van plan bent om een bezoekje te brengen aan dit dorp, dan raden wij je aan om te gaan lunchen op een terras, in de zon, zoals alle locals dat dagelijks doen.

Wist je dat alle fonteinen die je tegenkomt in Vence bronwater bevatten? Schoner kun je het water niet krijgen dus. Heb je een flesje bij je, dan kun je deze gerust vullen met bronwater om op te drinken tijdens de wandeling.

Kontakteer onze B&B in een Klik

AVG: dit verzoek wordt verzonden naar alle eigenaren van de chambres d'Hôtes die lid zijn van deze vereniging. Zij zetten zich in voor uw privacybeleid. Alleen chambres d'Hôtes met beschikbaarheid voor de door u gevraagde datum zullen u antwoorden en u hun beste prijzen aanbieden.

Has no content to show!

Côte d'azur autrement

Chambres d'hôtes sur la Côte d'Azur

Côte d'azur - French Riviera

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Top