Boutique Bed and Breakfasts on the French Riviera

A collection of charming quality Bed and Breakfasts on the French Riviera

Façades à Nice

Cap d'Antibes

Village perché

Balade au Cap d'Antibes

Villa Ephrussi de Rothschild

Jardins au printemps

Jardins au printemps

Bo på Bed & Breakfast på Rivieraen

Vi hjelper deg å finne og bestille beste Bed & Breakfast på den Franske Rivieraen

Bed & Breakfast eller Chambre d´hôte som det heter på fransk er ofte et personlig og spennende alternativ til hotell eller pensjonat. Som navnet antyder tilbyr man rom og frokost, ofte i litt annerledes miljøer med spesiell fokus og vekt på design, lokale spesialiteter eller kanskje i unike hus og bygninger.
Noen chambre d´hôte kan tilby middag for gjestene noen dager i uken, som da inntas sammen med eierne, en trivelig mulighet til nye bekjentskaper og fine reiseminner.
Cote d’Azur Autrement – en gruppe chambre d´hôtes som i samarbeid hjelper deg å finne bostedet som passer deg best.

Utvalgte for sin unike sjarm og sine engasjerte verter, håper vi å kunne bidra til uforglemmelige feriedager. Vertene bidrar naturligvis med sine beste tips på restauranter, severdigheter, shopping og annet av interesse i omgivelsene.

Du kan forvente deg:
 • En varm og personlig velkomst,A warm and friendly welcome by your hosts
 • En sjenerøs frokost med lokale og hjemmelagde innslag,
 • Engasjerte verter med stor lokal kunnskap som gjerne hjelper deg med f.eks. restaurantbestillinger eller tips om spennende aktuelle aktiviteter.
 • Beste-prisgaranti uten mellomledd.
 • Verter som er vant til å kommunisere med gjester fra hele verden.
 • Côte d’Azur Autrement

  Our big plus: with one click you are in immediate contact with around 20 fine B&B’s, all you have to do is chooseEr en ideell forening bestående av et 20-talls chambre d’hôtes/Bed & Breakfast med formål å utvikle service og gjestetilbud gjennom samarbeid og erfaringsutveksling.

  Gjennom oss finner du unike overnattingsalternativer, alle utvalgt for sin sjarm og høye kvalitet.

  Godt å vite når du bestiller Chambre d´hôte:

  De fleste Chambre d´hôtes drives av eierne selv uten ansatt personale eller bemannet resepsjon. Derfor er det viktig at du melder din ankomsttid i forveien slik at det er sikkert at eierne er på plass for å ta deg imot.

  Et Chambre d´hôte eller B&B er et privat hjem, har ingen restaurant og bare enkelte ordner middager. Derimot hjelper dine verter gjerne til med å finne gode restauranter og vise hvor du kan handle.